kertu ucapan

1.95

Asring ujar manawa menehi kertu tulisan tangan pribadi luwih nyenengake tinimbang nampa hadiah. Kanthi kertu tulisan tangan, ngirim pesen dadi luwih pribadi.
Apa sampeyan ngerti sing saiki uga bisa pesen kertu pos ing Stekjesbrief.NL? Kanthi cara iki sampeyan bisa ngagetake wong liya lan menehi hadiah (cuttings, tanduran mini of tanduran omah) nggawe ekstra khusus!

Ing Simpenan

gambaran

Sapa sing ora seneng kertu tulisan tangan? Nalika nggawe pesenan, pass ing teks kanggo kita lan kita bakal mesthekake yen pesenan wis dikirim, kalebu kertu tulisan tangan karo teks sing arep ing.

Gawe Hari Ibu luwih istimewa ing taun iki. Yen sampeyan ora bisa ndeleng ibumu kanggo sawetara wektu, sampeyan bisa tansah ngrameke Dina Ibu saka adoh! Menehi ibu sampeyan tanduran lan kertu saka Stekjesbrief.nl lan supaya dheweke ngerti saka kadohan sing tresna dheweke!

Saran liyane ...

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Monstera variegata bolongan tanduran - tuku nglereni enom

    De Monstera Variegata temtu minangka tanduran sing paling populer ing taun 2019. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong Monstera sing apik banget ora mung hiasan, nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China, Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat lan bisa ditanam ing…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Monstera Adansonii Mint variegata

    Yen sampeyan nggoleki tanduran sing langka lan unik, Monstera Adansonii Mint variegata minangka pemenang lan uga tanduran omah sing gampang banget kanggo dijaga.

    Monstera Adansonii Mint variegata mung mbutuhake cahya ora langsung, mbanyoni normal lan lemah sing dikeringake kanthi apik. Masalah mung kanggo kuwatir babagan tanduran yaiku bug skala, kalebu coklat ...

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku potongan Philodendron Moonlight

    Conto langka liyane saka Philodendron. Ing Philodendron Moonlight minangka macem-macem hibrida philodendron. Moonlight minangka tanduran omah sing populer lan gampang diurus. Philodendron iki minangka tanduran tropis sing tuwuh lan semak belukar, nanging suwe-suwe bisa tuwuh cukup gedhe. Philo Moonlight duwe godhong ijo cahya nalika godhong anyar ing…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Monstera variegata unrooted cuttings sirah

    De Monstera Variegata temtu tanduran paling populer ing taun 2019. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong monstera sing apik banget philodendron Ora mung hiasan nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat…