Soko wis entek!

Syngonium Podophyllum Albomarginata pemotongan unrooted

Rega asli yaiku: € 4.95.rega saiki: € 3.95.

  • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
  • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
  • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
  • Feed Syngonium saben minggu ing mangsa panas, kurang asring ing mangsa.

Tanduran omah sing keren iki menehi tampilan botani ing ruang tamu. Iki kedadeyan kanthi alami ing alas udan tropis, nanging uga apik ing omah sampeyan. Selehake ing papan sing padhang, nanging priksa manawa srengenge sing padhang ora langsung sumunar ing godhonge. Ati-ati karo kadhemen utawa konsep, dheweke sengit.

Soko wis entek!

Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.

gambaran

tanduran gampang
Non-beracun
godhong cilik
iyub-iyub cahya
Ora srengenge lengkap
Tansah lemah pot ing mangsa panas
Banyu cilik sing dibutuhake ing musim dingin
Kasedhiya ing macem-macem ukuran

Informasi ekstra

Dimensi 0.5 × 0.5 × 10 cm

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Soko wis entek!
    teka rauhtanduran gantung

    Tuku Epipremnum Pinnatum Gigantea nglereni unrooted

    Epipremnum Pinnatum Gigantea minangka tanduran unik. Godhong sing sempit lan elongated kanthi struktur sing apik. Becik kanggo alas kutha! Epipremnum pinnatum Buta iku ayu, arang banget epipremnum jenis. Menehi tanduran ing papan sing padhang nanging ora ana srengenge sing lengkap lan ngidini lemah dadi garing ing antarane mbanyoni. 

  • Soko wis entek!
    Bestsellersteka rauh

    Tuku Alocasia Yucatan Putri Variegata 12cm

    Alocasia Youcatan Princes Variegata minangka tanduran omah sing langka lan apik. Nduweni macem-macem warna ijo peteng, sektoral lan kaya splash, lan godhong beludru sing bentuke ati sing sempit kanthi urat putih sing kontras. Dawane petioles gumantung saka jumlah utawa sithik cahya sing diwenehake kanggo tanduran sampeyan. Cahya dibutuhake kanggo njaga warna.

    Alocasia seneng banyu lan seneng…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Green Congo Variegata

    Philodendron Green Congo Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo gedhe kanthi aksen putih. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Soko wis entek!
    Nawakaketeka rauh

    Tuku lan ngurus cuttings Syngonium T24 variegata

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
    • ...