Soko wis entek!

Kothak nglereni kaget - tuku potongan sing ora diowahi 4 pcs

14.95

Apa sampeyan pacangan tanduran wiwitan utawa sampeyan pengin surprise pacangan tanduran anyar liyane karo kita Surprise cutting box unrooted† Banjur kesepakatan paket Surprise iki digawe khusus kanggo sampeyan!

Soko wis entek!

Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.

gambaran

Ing kothak nglereni Surprise - cuttings unrooted sampeyan bakal nampa kothak letterbox A4 karo papat cuttings surprise liwat letterbox Panjenengan. Seneng-seneng karo surprises cuttings unrooted kita 🙂

Informasi ekstra

bobot 375 g

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Soko wis entek!
    kebon omahTanduran pembersih udara

    Philodendron Putih Putri - Tuku Lady Kula

    The Philodendron White Princess - My Lady iku salah siji saka tetanduran paling sought-sawise ing wayahe. Kanthi godhong variegated warna putih, batang abang jero lan wangun godhong gedhe, tanduran langka iki pancen kudu diduweni. Amarga Putri Putih Philodendron angel tuwuh, kasedhiyan tansah winates banget.

    Kaya tanduran macem-macem liyane,…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Alocasia Azlanii Variegata

    Alocasia Azlanii Variegata minangka tanduran langka lan ayu kanthi godhong gedhe, ijo kanthi garis putih. Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Tansah lemah lembab, nanging aja nganti overwatering.

  • Soko wis entek!
    Nawakaketeka rauh

    Tuku Syngonium yellow aurea variegata

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
    • ...

  • Soko wis entek!
    Bestsellersteka rauh

    Tuku pot Alocasia Longiloba Variegata 12 cm

    Alocasia Longiloba Variegata minangka tanduran omah sing langka lan apik. Nduweni macem-macem warna ijo peteng, sektoral lan kaya splash, lan godhong beludru sing bentuke ati sing sempit kanthi urat putih sing kontras. Dawane petioles gumantung saka jumlah utawa sithik cahya sing diwenehake kanggo tanduran sampeyan. Cahya dibutuhake kanggo njaga warna.

    Alocasia seneng banyu lan seneng ing cahya ...