Kurban!

Tuku pot roses kamar pot mawar lan seneng ing jero ruangan kabeh babak taun

Rega asli yaiku: € 5.95.rega saiki: € 3.95.

Mawar pot mbutuhake papan sing entheng ing omah utawa papan sing srengenge ing taman. Mawar pot bisa kebak sabar srengenge. Ngindhari suhu dhuwur. Saran mbanyoni: Aja nganti pot garing. Banyu saben dina ing mangsa panas, sapisan saben rong dina ing mangsa. Banyu tanduran ing pot utawa ing oyod, ora saka ndhuwur.

Padha duwe urip beting banget lan kasedhiya ing macem-macem saka sudhut werna, kalebu sawetara banget khusus. Mawar iki becik kanggo panggunaan njero ruangan minangka tanduran pot utawa ing mangkuk sing luwih gedhe.

Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.

gambaran

tanduran gampang
Non-beracun
godhong cilik
Sunny pitch
Musim panas 2-3 x seminggu
Mangsa 1 x seminggu
Kasedhiya ing macem-macem ukuran

Informasi ekstra

bobot 60 g
Dimensi 10 × 10 × 25 cm

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Soko wis entek!
    Nawakaketeka rauh

    Tuku Rhapidophora Korthalsii unrooted cuttings

    Rhaphidophora korthalsii tuwuh padha karo monstera dubia, seneng menek kulit wit lan ngasilake godhong pamisah sing apik nalika diwasa. Menehi dheweke medium kanggo cahya ora langsung padhang. Sing luwih cahya, luwih akeh bakal tuwuh, nanging ditinggalake ing srengenge sore.

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Tuku Philodendron Putih Putri setengah rembulan

    Philodendron ++ Putri Putih minangka salah sawijining tanduran sing paling digoleki saiki. Kanthi godhong variegated warna putih, batang abang jero lan wangun godhong gedhe, tanduran langka iki pancen kudu diduweni. Amarga Philodendron ++Putri Putih angel tuwuh, kasedhiyane tansah winates banget.

    Kaya tanduran macem-macem liyane,…

  • Soko wis entek!
    Bestsellerskebon omah

    Tuku lan ngrawat Alocasia Frydek Variegata

    Alocasia Frydek Variegata minangka tanduran omah sing langka lan apik. Nduweni macem-macem warna ijo peteng, sektoral lan kaya splash, lan godhong beludru sing bentuke ati sing sempit kanthi urat putih sing kontras. Dawane petioles gumantung saka jumlah utawa sithik cahya sing diwenehake kanggo tanduran sampeyan. Cahya dibutuhake kanggo njaga warna.

    Alocasia seneng banyu lan seneng ing cahya ...

  • Soko wis entek!
    Nawakaketeka rauh

    Tuku lan ngrawat Philodendron Gloriosum

    Philodendron Gloriosum minangka kombinasi utama saka kekuatan batin lan pertunjukan njaba. Ing tangan siji, iku houseplant kuwat banget. Sanajan dheweke asale saka wilayah tropis, kahanan sing beda-beda, dheweke pancen apik ing negara kita sing adhem.

    Dheweke nggabungake kekuwatan iki kanthi penampilan khusus. Godhongé bentuke ati, kaya sampeyan ...