Soko wis entek!

Tuku Philodendron Pink Putri

Rega asli yaiku: € 15.95.rega saiki: € 5.95.

Philodendron Pink Princess minangka salah sawijining tanduran sing paling digoleki saiki. Kanthi godhong variegated warna jambon, batang abang jero lan wangun godhong gedhe, tanduran langka iki pancen kudu diduweni. Amarga Philodendron Pink Princess angel tuwuh, kasedhiyan tansah winates banget.

Kaya karo tanduran variegated liyane, Philodendron Pink Princess uga mbutuhake katresnan ekstra. Bagian godhong sing maneka warna ora ngemot kolorfil. Klorofil minangka pewarna godhong ijo sing digunakake tanduran kanggo njupuk cahya lan ngowahi dadi energi kimia. Energi kasebut digunakake kanggo fotosintesis. Amarga Philodendron iki nduweni godhong variegated, ngasilake energi sing kurang.

 

Soko wis entek!

Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.
Kategori: , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gambaran

tanduran gampang
Non-beracun
Godhong cilik sing runcing
iyub-iyub cahya
Ora srengenge lengkap
Perlu banyu sithik.
Mung cara kanggo mateni iki dening
kanggo menehi banyu liyane.
Kasedhiya ing macem-macem ukuran

Informasi ekstra

Dimensi 6 × 6 × 15 cm
ukuran pot

12

Dhuwur

25

Saran liyane ...

  • Soko wis entek!
    Transaksi Jumuah Ireng 2023Nawakake

    Monstera albo borsigiana variegata - potong enom

    De Monstera Variegata temtu tanduran paling populer ing taun 2021. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong monstera sing apik banget philodendron Ora mung hiasan nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat…

  • Soko wis entek!
    Paket wiwitanNawakake

    Philodendron selloum super atom

    Philodendron selloum super Atom bayi nglereni tresna banyu lan seneng titik cahya. Nanging, aja diselehake ing srengenge langsung lan aja nganti werni oyod garing. Apa ana tetesan banyu ing pucuk godhong? Banjur sampeyan menehi banyu akeh banget. Godhongé tuwuh tumuju ing cahya lan apik kanggo sok-sok ...

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran gedhe

    Tuku lan ngrawat Final Philodendron McColley

    Final Philodendron McColley sing langka yaiku galur Philodendron anyar. Sato tropis lan duwe godhong anyar oranye nganti abang sing malih dadi ijo nggilap peteng kanthi umur. Wangun eksotis, tegak, clumping apik banget ing amben kebon utawa wadhah teras ing wilayah musim dingin sing entheng. Spesimen njero ruangan sing apik lan gampang tuwuh sing gampang tuwuh ing kabeh iklim. Permata iki ora kudu dilewatake…

  • Soko wis entek!
    kebon omahtanduran gantung

    Tuku lan ngrawat Philodendron scandens 'Brasil'

    Philodendron scandens minangka houseplant tropis ijo lan kuning saka Amerika Tengah lan Antillen. Godhong gedhe sing bentuke ati duwe pola lan warna sing apik, sing misahake akeh banget saka tanduran terarium lan mulane nggawe kontras warna sing apik. Permata sing ora bakal ilang ing alas kutha sampeyan.

  • Soko wis entek!
    Deals Paskah lan StunnersBestsellers

    Tuku Philodendron Golden Dragon

    PATETAN! Tanduran iki backordered lan kasedhiya winates. Yen dikarepake, jeneng sampeyan bisa dilebokake ing dhaptar tunggu.

    A kudu-kudu kanggo pacangan tanduran. Kanthi tanduran iki sampeyan duwe tanduran unik sing ora bakal ditemoni karo kabeh wong. Saka kabeh polutan sing mbebayani ing omah lan lingkungan kerja, formaldehida minangka sing paling umum. Saiki ayo tanduran iki ...

  • Soko wis entek!
    Deals Paskah lan StunnersNawakake

    Tuku lan ngrawat Philodendron Birkin variegata

    Philodendron Birkin pancen khusus! Iki minangka wajib kanggo penyayang tanduran sejati. Tanduran iki misuwur amarga godhong nggilap berbentuk ati ijo peteng sing wiwit ijo lan mboko sithik ganti dadi godhong kanthi garis putih krim. Luwih akeh cahya sing ditampa tanduran, luwih kontras warna. Iki minangka tanduran sing kompak lan tuwuh alon-alon. Kaya umume liyane…

  • Soko wis entek!
    NawakakePaket kaluwihan

    Tuku lan ngrawat Philodendron Malay Gold

    A kudu-kudu kanggo pacangan tanduran. Kanthi tanduran iki sampeyan duwe tanduran unik sing ora bakal ditemoni karo kabeh wong. Kaendahan kuning iki asale saka Thailand lan narik kawigaten karo warnane. Saben godhong kuning emas. Tanduran kasebut gampang diurus. Selehake tanduran ing panggonan sing padhang, nanging waspada langsung ...

  • Soko wis entek!
    kebon omahTanduran pembersih udara

    Tuku Philodendron Hederaceum 'Lemon Lime'

    Philodendron iki minangka versi kuning saka Philodendron Micans sing uga misuwur! Tanduran iki duwe godhong sing bentuke ati sing kondhang, kanthi warna sing apik. Jeruk Philodendron minangka tanduran njero ruangan kuning sing apik banget lan kuwat banget. Uga sedulure, tanduran iki kepengin banget kanggo papan sing entheng. 

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Red Anderson

    Philodendron Red Anderson minangka tanduran sing apik lan langka kanthi godhong ijo peteng sing duwe sinar abang sing apik. Tanduran iki sampurna kanggo sapa waé sing pengin tambahan sing apik lan unik ing interior. Kanggo mesthekake yen Philodendron Red Anderson tetep sehat, sampeyan kudu nyelehake ing papan sing padhang lan disiram kanthi rutin. Gawe yakin …

  • Soko wis entek!
    Nawakaketeka rauh

    Tuku lan ngrawat Philodendron José Buono

    A kudu-kudu kanggo pacangan tanduran. Kanthi tanduran iki sampeyan duwe tanduran unik sing ora bakal ditemoni karo kabeh wong. Saka kabeh polutan sing mbebayani ing omah lan lingkungan kerja, formaldehida minangka sing paling umum. Ayo tanduran iki apik banget kanggo mbusak formaldehida saka udhara! Kajaba iku, kaendahan iki gampang dijaga lan…

  • Soko wis entek!
    Nawakaketeka rauh

    Tuku Syngonium Strawberry Ice unrooted cuttings

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
    • ...

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Tuku Syngonium lintang cilik cuttings

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
    • ...