Soko wis entek!

Tuku Philodendron Burle Marx Variegata unrooted nglereni

Rega asli yaiku: € 29.95.rega saiki: € 14.95.

Philodendron Burle Marx Variegata minangka aroid langka, jeneng kasebut asale saka penampilan sing ora biasa. Godhong anyar tanduran iki meh putih sadurunge diwasa dadi ijo sing luwih entheng, menehi godhong-godhongan ijo campuran ing saindhenging taun.

Care kanggo Philodendron Burle Marx Variegatae kanthi niru lingkungan alas udan. Iki bisa ditindakake kanthi nyedhiyakake lingkungan sing lembab lan campuran lemah kanthi cepet. Wutah munggah sing alon bisa didhukung dening teken pring utawa lumut yen sampeyan seneng, iki bakal dadi peran sing bakal ditindakake dening tanduran utawa wit sing luwih gedhe ing habitat alame. Tansah Philodendron Burle Marx Variegata disiram kanthi apik sajrone musim tanam sing luwih anget, supaya setengah ndhuwur lemah garing sadurunge disiram maneh.

Soko wis entek!

Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.
Kategori: , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gambaran

tanduran gampang
beracun
Godhong dawa lan medium
iyub-iyub cahya
Ora srengenge lengkap
Perlu banyu moderat.
Mung cara kanggo mateni iki dening
menehi banyu akeh banget.
Kasedhiya ing potongan lan ukuran tanduran

Informasi ekstra

Dimensi 1 × 1 × 20 cm

Saran liyane ...

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Soko wis entek!
    NawakakeTanduran pembersih udara

    Tuku Syngonium Pink Spot unrooted cuttings

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
    • ...

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - nglereni bosok

    De Monstera Variegata temtu tanduran paling populer ing taun 2019. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong monstera sing apik banget philodendron Ora mung hiasan nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat…

  • Soko wis entek!
    Nawakaketanduran gantung

    Tuku lan ngrawat freckles beku Monstera

    Freckles beku Monstera Rare nduweni godhong variegated sing apik karo vena ijo peteng. Sampurna kanggo gantung pot utawa kanggo terrarium. Tanduran omah sing cepet tuwuh lan gampang. Sampeyan bisa Monstera freckles beku loro-lorone digantung lan digantung.

  • Soko wis entek!
    Transaksi Jumuah Ireng 2023kebon omah

    Philodendron Jungle Fever nglereni

    Philodendron minangka genus tanduran njero ruangan sing misuwur amarga godhong-godhongan enom sing apik lan gampang perawatan. Ana sawetara spesies lan varietas ing genus Philodendron, saben duwe ciri unik dhewe.