Soko wis entek!

Nephrolepis Exaltata Boston Vern (pakis)

Rega asli yaiku: € 3.95.rega saiki: € 2.95.

Nephrolepis utawa pakis, kaya sing umum dikenal, minangka tanduran njero ruangan sing paling ijo. Sekelompok godhong sing subur kanthi warna ijo sing padhang gampang banget diurus lan uga apik banget kanggo ngresiki hawa.

Soko wis entek!

Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.

gambaran

Tanduran pembersih udara sing gampang
Non-beracun
godhong cilik
iyub-iyub cahya
Ora srengenge lengkap
Tansah lemah pot ing mangsa panas
Mbutuhake banyu sethithik ing mangsa.
Banyu suling utawa banyu udan.
Kasedhiya ing macem-macem ukuran

Informasi ekstra

Dimensi 6 × 6 × 15 cm

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Soko wis entek!
    NawakakeTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Monstera obliqua adansonii variegata - nglereni sirah sing ora ana akar

    Monstera obliqua variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka banget lan khusus amarga godhong khusus kanthi bolongan. Iki uga menehi julukan kanggo tanduran iki. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

    Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Pink Putri Marble

    Philodendron Pink Princess Marble minangka tanduran njero ruangan sing apik kanthi godhong ijo lan aksen marmer jambon lan putih. Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin.

  • Soko wis entek!
    Nawakaketeka rauh

    Tuku lan ngrawat Alocasia Scalprum

    A kudu-kudu kanggo pacangan tanduran. Kanthi tanduran iki sampeyan duwe tanduran unik sing ora bakal ditemoni karo kabeh wong. Saka kabeh polutan sing mbebayani ing omah lan lingkungan kerja, formaldehida minangka sing paling umum. Ayo tanduran iki apik banget kanggo mbusak formaldehida saka udhara! Kajaba iku, kaendahan iki gampang dijaga lan…

  • Soko wis entek!
    teka rauhkebon omah

    Tuku Alocasia Sanderiana Nobilis Variegata

    Alocasia Sanderiana Nobilis Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong gedhe, ijo kanthi aksen putih. Tanduran kasebut nduweni tampilan sing elegan lan nambah sentuhan atmosfer tropis ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Serahno tanduran…