Soko wis entek!

Monstera Thai Rasi lintang pot 6 cm tuku lan care

Rega asli yaiku: € 84.95.rega saiki: € 44.95.

Rasi lintang Monstera Thai (kanthi minimal 4 godhong), uga dikenal minangka 'tanduran bolongan', minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong-godhongan khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Asli, Rasi lintang Monstera Thai tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

Selehake tanduran ing panggonan sing anget lan cahya lan banyu seminggu. Dianjurake kanggo nyemprotake saben wektu nganggo sprayer tanduran. Ana kemungkinan ngembang, nanging cilik banget. Cathetan: kasedhiyan winates banget. #monsterathaiconstellation #monsterathaiconstellationvariegated

Soko wis entek!

Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.
Kategori: , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gambaran

tanduran gampang
Gkadhemen nalika ditelan
godhong cilik
Sunny pitch
Musim panas 2-3 x seminggu
Mangsa 1 x seminggu
Kasedhiya ing macem-macem ukuran

Informasi ekstra

bobot 25 g
Dimensi 6 × 6 × 15 cm

Saran liyane ...

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Soko wis entek!
    teka rauhTanduran populer

    Tuku Begonia palm carolineifolia 'Highlander'

    Godhong palem Begonia carolineifolia 'Highlander' seneng karo papan sing padhang, nanging luwih milih ora ana ing srengenge langsung. Godhongé tuwuh nyedhaki srengéngé, dadi yen sampeyan pengin godhong palem Begonia carolineifolia 'Highlander' tuwuh kanthi reguler, luwih becik ngowahi tanduran kasebut.

    Godhong palem Begonia carolineifolia 'Highlander' seneng…

  • Soko wis entek!
    NawakakeTanduran pembersih udara

    Tuku Syngonium Pink Spot unrooted cuttings

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
    • ...

  • Soko wis entek!
    Nawakaketeka rauh

    Rhapidophora tetrasperma variegata tanpa akar

    Sawise perang penawaran ing situs lelang New Zealand, ana sing tuku tanduran omah iki kanthi mung 9 godhong kanthi rekor $19.297. Tanduran Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata putih langka, uga disebut Monstera Minima variegata, bubar didol ing lelang online. Iki nggawa $ 19.297 sing keren, dadi "tanaman omah paling larang" ing situs web dodolan umum dagang…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Alocasia Sinuata Variegata

    Alocasia Sinuata Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong belang ijo lan krim. Tanduran iki kalebu kulawarga Alocasia lan dikenal kanthi nilai hiasan lan penampilan sing eksotis. Godhonge bentuke panah kanthi pinggir wavy, sing menehi efek playful. Alocasia Sinuata Variegata bisa tuwuh dadi tetuwuhan ukuran sedheng lan bisa dadi penangkap mata nyata ing…