Soko wis entek!

Tuku lan ngrawat Alocasia Frydek Variegata

Rega asli yaiku: € 79.95.rega saiki: € 49.95.

Alocasia Frydek Variegata minangka tanduran omah sing langka lan apik. Nduweni macem-macem warna ijo peteng, sektoral lan kaya splash, lan godhong beludru sing bentuke ati sing sempit kanthi urat putih sing kontras. Dawane petioles gumantung saka jumlah utawa sithik cahya sing diwenehake kanggo tanduran sampeyan. Cahya dibutuhake kanggo njaga warna.

Alocasia seneng banyu lan seneng ing papan sing padhang. Nanging, aja diselehake ing srengenge langsung lan aja nganti werni oyod garing. Apa ana tetesan banyu ing pucuk godhong? Banjur sampeyan menehi banyu akeh banget. Godhongé tuwuh tumuju marang cahya lan becik diuripake sok-sok. Nalika tanduran kasebut mbentuk godhong anyar, godhong sing luwih lawas bisa drown. Banjur bebas ngethok godhong lawas. Ing musim semi lan musim panas, luwih becik menehi panganan tanduran kaping pindho saben wulan kanggo pertumbuhan sing optimal.

Soko wis entek!

Waitlist - Waitlist Kita bakal ngandhani yen produk ana ing saham. Mangga ketik alamat email sing bener ing ngisor iki.

gambaran

Tanduran pembersih udara sing gampang
Non-beracun
Godhong cilik lan gedhe
iyub-iyub cahya
Ora srengenge lengkap
Tansah lemah pot ing mangsa panas
Mbutuhake banyu sethithik ing mangsa.
Banyu suling utawa banyu udan.
Kasedhiya ing macem-macem ukuran

Informasi ekstra

bobot 35 g
Dimensi 6 × 6 × 14 cm

Potongan langka & tanduran omah khusus

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Tuku Syngonium Albo variegata semimoon unrooted cutting

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Pixie seneng nyemprot ing musim panas!
    • Ketik Syngonium…
  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Birkin Aurea Variegata

    Philodendron Birkin Aurea Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo gedhe kanthi aksen warna krim. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Monstera adansonii variegata - tuku potongan sing ora digodhog

    Monstera adansonii variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

    Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Alocasia Azlanii Variegata

    Alocasia Azlanii Variegata minangka tanduran langka lan ayu kanthi godhong gedhe, ijo kanthi garis putih. Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Tansah lemah lembab, nanging aja nganti overwatering.