Hasil 1-40 saka asil 89 ditampilake

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Nephrolepis Exaltata Boston Vern (pakis)

    Nephrolepis utawa pakis, kaya sing umum dikenal, minangka tanduran njero ruangan sing paling ijo. Sekelompok godhong sing subur kanthi warna ijo sing padhang gampang banget diurus lan uga apik banget kanggo ngresiki hawa.

  • Soko wis entek!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Pokon Perlite 6 liter lemah pot nambah

    Pokon Perlite (bobot 600 gram / isi 6L) minangka watu vulkanik alami sing muncul ing suhu dhuwur ing produk pungkasan sing berkualitas tinggi iki. Komposisi udhara njamin kapasitas nyepeng banyu lan oksigen sing apik. Perlite bisa digunakake kanggo potting lemah airier lan entheng supaya oyod tuwuh luwih apik lan tanduran tuwuh luwih apik lan kembang luwih apik. †

  • Kurban!
    Nawakakekebon omah

    Heatpack 40 jam kanggo cuttings tuku tetanduran lan kéwan

    Ayo OP:  Nalika suhu 5 derajat utawa kurang ing njaba, kita menehi saran supaya kabeh wong supaya bisa nggawe paket panas. Yen sampeyan ora supaya Pack panas, ana kasempatan sing cuttings lan / utawa tetanduran bisa rusak ekstra dening kadhemen. Ora pengin pesen paket panas? Bisa uga, nanging tanduran sampeyan bakal dikirim kanthi resiko dhewe. Sampeyan mesthi bisa hubungi kita…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Tetanduran Kembang Nutrisi Stick 24 pcs

    Wenehi nutrisi ekstra sing dibutuhake karo tanduran kembang Pokon. Asil: houseplants kembang sing ayu lan kuwat. Dheweke ngemot pupuk EC kanthi NPK 8-10-14. Ing pangaruh suhu sing apik lan jumlah banyu sing tepat, rod mboko sithik ngeculake nutrisi nganti 90 dina!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Nutrisi Tanduran Anggrek 24 pcs

    Wenehi nutrisi ekstra sing dibutuhake kanggo anggrek kanthi teken panganan Pokon Orchid. Asil: anggrek kembang sing ayu lan kuwat. Dheweke ngemot pupuk EC kanthi NPK 14-7-8. Ing pangaruh suhu sing apik lan jumlah banyu sing tepat, rod mboko sithik ngeculake nutrisi nganti 90 dina!

  • Nawakakekebon omah

    Tuku paket panas 72 jam kanggo tanduran omah reptil iwak

    Ayo OP:  Nalika suhu 5 derajat utawa kurang ing njaba, kita menehi saran supaya kabeh wong supaya bisa nggawe paket panas. Yen sampeyan ora supaya Pack panas, ana kasempatan sing cuttings lan / utawa tetanduran bisa rusak ekstra dening kadhemen. Ora pengin pesen paket panas? Bisa uga, nanging tanduran sampeyan bakal dikirim kanthi resiko dhewe. Sampeyan bisa menehi kita…

  • Kurban!
    BestsellersDeals Paskah lan Stunners

    Tuku Pokon Bio Indoor Plant Food 500 ml

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Pokon Green Plants Nutrient Sticks 24 pcs

    \

  • NawakakeBestsellers

    Cabang hiasan Mitsumata 10 pcs Sandy Beach 60 cm

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake nganggo cabang hiasan! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga cabang dekorasi Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • NawakakeBestsellers

    Pampas bunga kering Ocean Blue 75 cm x 10 pcs

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • NawakakeBestsellers

    Pampas kembang garing Black Beauty 75 cm x 10pcs

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku kembang garing Pampas Coklat 70 cm (10 pcs)

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Philodendron Monstera variegata – tuku wetstick unrooted

    De Monstera Variegata temtu minangka tanduran sing paling populer ing taun 2019. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong Monstera sing apik banget ora mung hiasan, nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China, Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat lan bisa ditanam ing…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Pampas kembang garing Natural 75 cm 10 pcs

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Pokon Green Repairer 250ml

    Nalika godhong ing tanduran dadi kuning, bisa uga amarga kekurangan nutrisi. Pokon Groenhersteller karo wesi ekstra ngandhut campuran sugih unsur tilak. Komposisi unik iki nyedhiyakake perawatan intensif kanggo tetanduran sing wis kuning kanggo nglacak unsur minangka asil saka nggunakake. godhong kuning bakal katon apik sawise perawatan. Godhong kena penyakit lan hama…

  • Kurban!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Pokon Vermiculite 6 liter lemah pot nambah

    Pokon Vermiculite minangka watu alami sing muncul ing suhu dhuwur ing produk pungkasan sing berkualitas tinggi iki. Pangolahan kasebut ngasilake materi sing entheng banget ing endi wiji tuwuh kanthi apik lan banyu lan nutrisi disangga. Nalika sampeyan nyebar ing vermiculite, sampeyan njamin wiji bakal diwiwiti kanthi apik. Pokon Vermiculite cocok banget minangka seedbed kanggo njero…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Panganan Tanduran njero ruangan Pokon - 1000ml

    Tanduran njero ruangan sampeyan bakal tuwuh lan mekar kanthi apik nalika sampeyan mangan karo Pokon Houseplants Nutrition. Panganan iki ngemot unsur nutrisi sing penting lan campuran unsur trace sing sugih sing njaga tanduran njero ruangan sing ayu lan sehat.

    Kajaba iku, tanduran sampeyan bakal kuwat lan sehat amarga ekstrak humus ekstra lan biostimulant sayuran 100%. Iki ngidini tanduran sampeyan nyerep nutrisi sing luwih apik. Magnesium (MgO) lan Besi (Fe)…

  • Kurban!
    BestsellersDeals Paskah lan Stunners

    Pokon Bio Plant Cure Fungus-sensitive PlantsSpray 750ml

    Apa sampeyan pengin ngurus tanduran lan nyegah jamur? Pokon Bio Cure kanggo Tanduran sing sensitif Jamur minangka biostimulan kanggo nambah resistensi. Ekstrak herbal ing obat tanduran iki ndhukung kapasitas regeneratif alami, duwe efek ngrawat, nutrisi lan nguatake tanduran. Iki ngidini tanduran bisa luwih mbela diri saka pengaruh njaba, kalebu jamur godhong. Pokon Bio Cure kanggo Tanduran Sensitif Jamur 750ml…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    kranjang gantung eco kelapa - kranjang gantung sabut - tuku online

    Materi: Kranjang iki digawe saka serat klapa. Iku ramah lingkungan lan nduweni struktur tahan lama.
    Sabut kelapa lestari sing ramah lingkungan: Bathok njero diolah dadi sutra klapa, banjur dicampur karo karet alam. Sawise garing, tuangake kanthi manual menyang cetakan watu kanthi rakit. Iku ramah lingkungan lan nduweni hydrophobicity lan breathability.
    Ngurangi wektu mbanyoni: lapisan sabut kelapa…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Kranjang gantung eco kelapa - kranjang gantung sabut

    Materi: Kranjang iki digawe saka serat klapa. Iku ramah lingkungan lan nduweni struktur tahan lama.
    Sabut kelapa lestari sing ramah lingkungan: Bathok njero diolah dadi sutra klapa, banjur dicampur karo karet alam. Sawise garing, tuangake kanthi manual menyang cetakan watu kanthi rakit. Iku ramah lingkungan lan nduweni hydrophobicity lan breathability.
    Ngurangi wektu mbanyoni: lapisan sabut kelapa…

  • Soko wis entek!
    Nawakakekebon omah

    Tuku lan ngrawat potongan Calathea Orbifolia

    Calathea orbifolia minangka tanduran kanthi julukan sing luar biasa: 'Tuwuhan Urip'. Jeneng julukan kasebut sepisan maneh nggawe jelas kepiye sejatine Calathea. Tanduran godhong-godhongan hiasan iki, sing asale saka alas ing Brazil, duwe irama awan lan wengi dhewe. Godhong ditutup nalika jumlah cahya suda. Penutupan kelopak uga bisa dirungokake, fenomena kasebut bisa ...

  • Soko wis entek!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Monstera Deliciosa - tanduran bolongan - tanduran keju swiss - tuku

    Tanduran Lubang (Monstera) iku tanduran saka kulawarga arum lan asalé saka Amérika Tengah lan Kidul. Iki minangka creeper tropis sing bisa menek dhuwur banget.
    Yen kembang lan mbentuk woh ing alam, butuh setaun sadurunge woh mateng. Ing taun iku wohe isih beracun.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Philodendron Monstera Deliciosa - Tanduran bolongan - tuku potongan

    Tanduran Lubang (Monstera) iku tanduran saka kulawarga arum lan asalé saka Amérika Tengah lan Kidul. Iki minangka creeper tropis sing bisa menek dhuwur banget.
    Yen kembang lan mbentuk woh ing alam, butuh setaun sadurunge woh mateng. Ing taun iku wohe isih beracun.

  • Soko wis entek!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Semprotan Anti Serangga 750ml

    Pertempuran Pokon Melawan Serangga Stubborn (Insect-ex), antara liya (boxwood) uler, aphids, mabur putih en thrips† Semprotan kasebut cocog kanggo digunakake ing sayuran, woh-wohan, tanduran njero ruangan lan tanduran ruangan lan duwe efek ampas 14 dina. Bahan aktif ing semprotan diserep kanthi cepet dening tanduran, dadi tahan udan sawise 2 jam.

    Apa sampeyan ragu ing endi tanduran sampeyan nandhang lara ...

  • Kurban!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Bio Leaf Insects 12x Kapsul Pest Control Products

    Apa sampeyan keganggu dening serangga godhong ing tanduran sampeyan? Kapsul Serangga Daun Bio Pokon minangka biostimulan kanggo nambah resistensi. Ora yakin serangga apa sing ngganggu tanduran sampeyan? karo Pangenalan Masalah Pokon ngenali pageblug lan golek solusi sing cocog!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Bio Nglawan Serangga lan Makhluk 800ml

    Pokon Bio Against Insects Semprotan kanthi cepet lan efektif nglawan endhog, larva lan diwasa (serangga diwasa) saka aphids, serangga skala, aphids, mite laba-laba en mabur putih. Sawise perawatan karo semprotan serangga, sampeyan bisa mangan sayuran lan woh-wohan tanpa masalah. Wisuh woh-wohan lan sayuran sadurunge mangan.

    Temokake ing Pangenalan Masalah Pokon serangga apa sing ngganggu tanduran sampeyan ...

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku 10 x Pokon houseplants cones nutrisi

    Apa sampeyan ora pengin nglampahi wektu akeh kanggo nyusoni tanduran njero ruangan? Banjur Pokon Houseplants Nutrient Cones tenan soko kanggo sampeyan. Kerucut panganan 'pinter' iki mboko sithik ngeculake panganan, miturut pengaruh suhu lan jumlah kelembapan. Kanthi cara iki, tanduran entuk nutrisi sing dibutuhake ing wektu sing tepat. Gumantung saka ukuran pot (ndeleng…

  • Nawakakekebon omah

    Heatpack 40 jam kanggo cuttings lan houseplants (10 lembar)

    Ayo OP:  Nalika suhu 5 derajat utawa kurang ing njaba, kita menehi saran supaya kabeh wong supaya bisa nggawe paket panas. Yen sampeyan ora supaya Pack panas, ana kasempatan sing cuttings lan / utawa tetanduran bisa rusak ekstra dening kadhemen. Ora pengin pesen paket panas? Bisa uga, nanging tanduran sampeyan bakal dikirim kanthi resiko dhewe. Sampeyan mesthi bisa hubungi kita…

  • NawakakeBestsellers

    Tuku paket Pokon Starterkit L

    Apa sampeyan pacangan tanduran wiwitan utawa sampeyan pengin surprise pacangan tanduran anyar liyane karo kita Pokon Starter Kit L Kab† Banjur kesepakatan paket iki digawe khusus kanggo sampeyan!

  • Nawakaketetanduran panganan

    Tuku pokon houseplants tanduran anggrek panganan 500ml

    Anggrek sampeyan bakal mekar luwih akeh nalika sampeyan mangan karo Pokon Orchid Nutrition. Panganan iki ngemot unsur nutrisi sing penting lan campuran unsur trace sing bisa njaga anggrek sampeyan ayu lan sehat.

    Kajaba iku, tanduran omah sampeyan bakal kuwat lan sehat amarga ekstrak humus ekstra lan 100% biostimulant sayuran. Iki ngidini orkid sampeyan nyerep nutrisi sing luwih apik. Magnesium (MgO) lan Besi (Fe) njamin…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku substrat pupuk jamur Champost kanggo ngolah kebon

    Top kualitas Champost kanggo saben aplikasi. Champost, uga dikenal minangka pupuk jamur, beda karo kompos. Jamur tuwuh ing campuran kompos saka manure jaran, jerami, jeruk, manure pitik, gambut lan lemah busa. Sawise budidaya jamur, substrat iki ora bisa digunakake maneh. Substrat iki, sing diarani champost, bebas saka kuman, nematoda lan wiji suket. Kanthi kandungan bahan organik sing dhuwur, champost minangka perbaikan lemah sing cocog kanggo (organik) ...

  • Soko wis entek!
    Bestsellerskebon omah

    Tuku Syngonium Aurea Yellow Variegata

    Syngonium Aurea Yellow Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong kuning lan ijo. Tanduran iki dikenal kanthi pola warna sing unik, kanthi godhong duwe warna kuning sing apik. Syngonium Aurea Yellow Variegata nambah sentuhan semangat ing interior apa wae lan cocog kanggo para penyayang tanduran eksotis.

    Tips perawatan:

    • Priksa manawa Syngonium Aurea Yellow Variegata ...
  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Bintang Biru - Phlebodium Polypodium (pakis)

    Asplenium nidus utawa Pakis Sarang Burung yaiku pakis kanthi godhong-godhongan ijo apel sing elegan. Godhongé gedhe, kanthi pinggir wavy lan asring dawane ora ngluwihi 50cm lan ambane 10-20cm. Padha ijo apel padhang karo midrib ireng. Asplenium bisa teka ing endi wae ing omah lan nduweni sifat pembersih udara. Nephrolepis utawa pakis, kaya ing endi wae ...

  • Soko wis entek!
    NawakakeTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku lan ngrawat potongan Caladium Bicolor Kelly

    Caladium minangka jeneng botani saka genus tetanduran tropis saka Amerika Tengah lan Kidul, utamane saka Brasil lan wilayah Amazon, ing ngendi tuwuh ing alas. Jeneng kasebut asale saka basa Melayu keladi, sing tegese tanduran kanthi oyod sing bisa dipangan.

    Caladium bicolor, Vent. (loro-nada) Herbaceous, tanduran hias tropis thukul ing griya ijo kanggo budaya kamar amarga…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku lan ngrawat Philodendron Birkin variegata

    Philodendron Birkin pancen khusus! Iki minangka wajib kanggo penyayang tanduran sejati. Tanduran iki misuwur amarga godhong nggilap berbentuk ati ijo peteng sing wiwit ijo lan mboko sithik ganti dadi godhong kanthi garis putih krim. Luwih akeh cahya sing ditampa tanduran, luwih kontras warna. Iki minangka tanduran sing kompak lan tuwuh alon-alon. Kaya umume liyane…

  • Soko wis entek!
    Bestsellerskebon omah

    Tuku Syngonium Mottled Variegata

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Syngonium seneng nyemprotake ing musim panas!
    • ...

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Didymochlaena truncatula pakis

    Fern populer iki becik kanggo omah. Didymochlaena truncatula bisa nggawa sawetara urip menyang pojok peteng kamar kanthi godhong sing bentuke. Tanduran iki tuwuh kanthi alami ing meh kabeh wilayah tropis ing donya. Didymochlaena truncatula mirip banget karo rambut Venus, paku liya sing kondhang. Pucuk enom duwe warna coklat sing apik banget ...

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Sansevieria trifasciata laurentii - Basa Lady

    Tanduran iki bakal dadi Sansevieria of Sanseveriadisebut Basa Wanita ing Walanda lan kadhangkala Wijventongen ing Belgia. Iki minangka perennial evergreen lan minangka salah sawijining tanduran pembersih udara sing luwih misuwur ing omah.

    Sanajan tanduran kasebut asli saka Afrika Kulon, tanduran kasebut Sansevieria trifasciata Wis akeh popularitas ing dekade pungkasan lan saiki wis akeh tuwuh ing saindenging jagad.

    Miturut NASA,…

  • NawakakeBestsellers

    Tuku bubuk potong - Pokon - 25 gram

    Pokon Cutting Powder ngandhut pengatur pertumbuhan tartamtu (hormon tanduran) supaya cuttings tanduran luwih apik lan luwih cepet.

    Kajaba iku, tatu potong kasebut dilindhungi saka jamur lan penyakit sing bisa mengaruhi tanduran.

  • NawakakeEurobangers menehi hasil nyang-nyangan

    kertu ucapan

    Asring ujar manawa menehi kertu tulisan tangan pribadi luwih nyenengake tinimbang nampa hadiah. Kanthi kertu tulisan tangan, ngirim pesen dadi luwih pribadi.
    Apa sampeyan ngerti sing saiki uga bisa pesen kertu pos ing Stekjesbrief.NL? Kanthi cara iki sampeyan bisa ngagetake wong liya lan menehi hadiah (cuttings, tanduran mini of tanduran omah) nggawe ekstra khusus!