Hasil 1-40 saka asil 621 ditampilake

  • Kurban!
    BestsellersDeals Paskah lan Stunners

    Tuku Culvita Perliet (950 g) kanggo nambah 6 liter lemah pot

    Culvita Perlite (950 gram / 6L) minangka watu vulkanik sing muncul ing suhu dhuwur dadi produk sing berkualitas. Ngapikake lemah pot kanthi nggawe hawa luwih entheng lan luwih entheng, sing ndadékaké pangembangan oyod lan pertumbuhan tanduran sing luwih apik. Uga bisa dadi lapisan got kanggo nambah manajemen banyu ing pot lan nyegah overwatering.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Paraiso Verde

    Temokake tambahan paling anyar kanggo koleksi kita: Philodendron Paraiso Verde sing trendi lan langka. Tanduran njero ruangan sing apik iki pancen narik kawigaten lan bakal nghias interior kanthi godhong ijo sing subur lan penampilan sing unik. Entuk permata ijo iki saiki lan nikmati kaendahan alam sing bisa digayuh. Temokake Philodendron Paraiso Verde saiki…

  • Soko wis entek!
    Bestsellerskebon omah

    Tuku Alocasia Macrorrhizos Camouflage Variegata

    Tanduran sing nggumunake iki pancen narik kawigaten ing ruangan apa wae lan disenengi amarga pola godhong sing unik. Kanthi garis-garis ijo lan krim ing godhong gedhe lan subur, Alocasia Macrorrhizos Camouflage Variegata nambah sentuhan kaendahan alam lan keanggunan ing interior sampeyan. Apa sampeyan pacangan tanduran sing berpengalaman utawa mung miwiti, Alocasia iki gampang diurus lan bisa…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Jose Buono

    Temokake jagad tanduran omah sing langka lan trendi kanthi koleksi Philodendron Jose Buono! Tanduran sing apik iki nggawa sentuhan kaendahan eksotis ing interior sampeyan. Terpesona dening godhong unik lan warna ijo Philodendron iki. Sampurna kanggo penyayang tanduran lan desainer interior sing nggoleki sing khusus.

  • Soko wis entek!
    NawakakeTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Philodendron Burle Marx Variegata pot 6cm

    Temokake keajaiban Philodendron Burle Marx Variegata sing langka! Sugeng rawuh ing toko web kita, ing endi kaendahan tanduran omah sing trendi lan unik iki urip. Kanthi warna warna sing nggumunake lan godhong sing subur, Philodendron Burle Marx Variegata minangka panyedhiya mripat sing mutlak ing ruangan apa wae. Bawa sentuhan kaendahan lan keanggunan alam menyang omah kanthi tanduran khusus iki. Order saiki lan…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku lan ngrawat Philodendron Gloriosum

    Temokake jagad tanduran langka sing apik karo koleksi eksklusif Philodendron Gloriosum! Kaendahan sing trendi lan eksotis iki minangka tambahan sing sampurna kanggo koleksi tanduran sampeyan. Kanthi godhong sing nggumunake lan katon unik, Philodendron Gloriosum mesthi bakal narik kawigaten ing interior sampeyan. Bawa keajaiban alam iki menyang omah sampeyan saiki lan nikmati keanggunan lan…

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Nephrolepis Exaltata Boston Vern (pakis)

    Nephrolepis utawa pakis, kaya sing umum dikenal, minangka tanduran njero ruangan sing paling ijo. Sekelompok godhong sing subur kanthi warna ijo sing padhang gampang banget diurus lan uga apik banget kanggo ngresiki hawa.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Melanochrysum cuttings unrooted

    Philodendron melanochrysum minangka spesies tetanduran ngembang ing kulawarga Araceae. Philodendron sing eksklusif lan nggumunake iki arang banget lan uga dikenal minangka Emas Ireng.

  • Soko wis entek!
    Bestsellerstetanduran gedhe

    Tuku Philodendron Pink Putri

    Philodendron Pink Princess minangka salah sawijining tanduran sing paling digoleki saiki. Kanthi godhong variegated warna jambon, batang abang jero lan wangun godhong gedhe, tanduran langka iki pancen kudu diduweni. Amarga Philodendron Pink Princess angel tuwuh, kasedhiyan tansah winates banget.

    Kaya tanduran macem-macem liyane,…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Melanochrysum

    Philodendron melanochrysum minangka spesies tetanduran ngembang ing kulawarga Araceae. Philodendron sing eksklusif lan nggumunake iki arang banget lan uga dikenal minangka Emas Ireng.

  • Soko wis entek!
    Bestsellerskebon omah

    Tuku lan ngrawat Alocasia Frydek Variegata

    Alocasia Frydek Variegata minangka tanduran omah sing langka lan apik. Nduweni macem-macem warna ijo peteng, sektoral lan kaya splash, lan godhong beludru sing bentuke ati sing sempit kanthi urat putih sing kontras. Dawane petioles gumantung saka jumlah utawa sithik cahya sing diwenehake kanggo tanduran sampeyan. Cahya dibutuhake kanggo njaga warna.

    Alocasia seneng banyu lan seneng ing cahya ...

  • Soko wis entek!
    Transaksi Jumuah Ireng 2023kebon omah

    Tuku Philodendron Strawberry Shake cuttings

    Philodendron minangka genus tanduran njero ruangan sing misuwur amarga godhong-godhongan enom sing apik lan gampang perawatan. Ana sawetara spesies lan varietas ing genus Philodendron, saben duwe ciri unik dhewe.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron Florida Beauty Variegata

    Philodendron Florida Beauty Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo sing gedhe kanthi aksen putih. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Soko wis entek!
    Bestsellerstetanduran gedhe

    Tuku Philodendron Red Anderson cuttings

    Philodendron Red Anderson minangka macem-macem populer lan mencolok saka genus Philodendron. Tanduran iki ditresnani amarga godhong sing apik banget kanthi warna jambon lan ijo.

    Wigati dimangerteni manawa Philodendron Red Anderson kadhangkala bisa angel diurus amarga kabutuhan cahya lan kelembapan sing spesifik, uga sensitivitas kanggo banyu sing akeh banget utawa sithik. Iku …

  • Soko wis entek!
    Transaksi Jumuah Ireng 2023kebon omah

    Pemotongan Philodendron Bipennifolium variegatara

    Philodendron minangka genus tanduran njero ruangan sing misuwur amarga godhong-godhongan enom sing apik lan gampang perawatan. Ana sawetara spesies lan varietas ing genus Philodendron, saben duwe ciri unik dhewe.

  • Soko wis entek!
    Transaksi Jumuah Ireng 2023kebon omah

    Philodendron Jungle Fever nglereni

    Philodendron minangka genus tanduran njero ruangan sing misuwur amarga godhong-godhongan enom sing apik lan gampang perawatan. Ana sawetara spesies lan varietas ing genus Philodendron, saben duwe ciri unik dhewe.

  • Soko wis entek!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Pokon Perlite 6 liter lemah pot nambah

    Pokon Perlite (bobot 600 gram / isi 6L) minangka watu vulkanik alami sing muncul ing suhu dhuwur ing produk pungkasan sing berkualitas tinggi iki. Komposisi udhara njamin kapasitas nyepeng banyu lan oksigen sing apik. Perlite bisa digunakake kanggo potting lemah airier lan entheng supaya oyod tuwuh luwih apik lan tanduran tuwuh luwih apik lan kembang luwih apik. †

  • Kurban!
    Nawakakekebon omah

    Heatpack 40 jam kanggo cuttings tuku tetanduran lan kéwan

    Ayo OP:  Nalika suhu 5 derajat utawa kurang ing njaba, kita menehi saran supaya kabeh wong supaya bisa nggawe paket panas. Yen sampeyan ora supaya Pack panas, ana kasempatan sing cuttings lan / utawa tetanduran bisa rusak ekstra dening kadhemen. Ora pengin pesen paket panas? Bisa uga, nanging tanduran sampeyan bakal dikirim kanthi resiko dhewe. Sampeyan mesthi bisa hubungi kita…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Hoya Kerrii Splash Heart Plant

    Kepiye carane bisa menehi tresnamu (Valentine) luwih apik tinimbang karo tanduran kanthi godhong sing bentuke ati?! Hoya Kerrii Splash minangka houseplant cilik sing kuwat banget sing dirasakake ing omah ing iyub-iyub. vAmarga bentuke sing apik, tanduran kasebut misuwur banget!

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Monstera adansonii variegata – tuku nglereni bosok

    Monstera adansonii variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

    Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Tetanduran Kembang Nutrisi Stick 24 pcs

    Wenehi nutrisi ekstra sing dibutuhake karo tanduran kembang Pokon. Asil: houseplants kembang sing ayu lan kuwat. Dheweke ngemot pupuk EC kanthi NPK 8-10-14. Ing pangaruh suhu sing apik lan jumlah banyu sing tepat, rod mboko sithik ngeculake nutrisi nganti 90 dina!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Nutrisi Tanduran Anggrek 24 pcs

    Wenehi nutrisi ekstra sing dibutuhake kanggo anggrek kanthi teken panganan Pokon Orchid. Asil: anggrek kembang sing ayu lan kuwat. Dheweke ngemot pupuk EC kanthi NPK 14-7-8. Ing pangaruh suhu sing apik lan jumlah banyu sing tepat, rod mboko sithik ngeculake nutrisi nganti 90 dina!

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Monstera variegata bosok wetstick tuku

    De Monstera Variegata temtu tanduran paling populer ing taun 2021. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong monstera sing apik banget philodendron Ora mung hiasan nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Monstera variegata unrooted wetstick tuku

    De Monstera Variegata temtu tanduran paling populer ing taun 2021. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong monstera sing apik banget philodendron Ora mung hiasan nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat…

  • Nawakakekebon omah

    Tuku paket panas 72 jam kanggo tanduran omah reptil iwak

    Ayo OP:  Nalika suhu 5 derajat utawa kurang ing njaba, kita menehi saran supaya kabeh wong supaya bisa nggawe paket panas. Yen sampeyan ora supaya Pack panas, ana kasempatan sing cuttings lan / utawa tetanduran bisa rusak ekstra dening kadhemen. Ora pengin pesen paket panas? Bisa uga, nanging tanduran sampeyan bakal dikirim kanthi resiko dhewe. Sampeyan bisa menehi kita…

  • Kurban!
    BestsellersDeals Paskah lan Stunners

    Tuku Pokon Bio Indoor Plant Food 500 ml

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Pokon Green Plants Nutrient Sticks 24 pcs

    \

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Monstera variegata bolongan tanduran - tuku nglereni enom

    De Monstera Variegata temtu minangka tanduran sing paling populer ing taun 2019. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong Monstera sing apik banget ora mung hiasan, nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China, Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat lan bisa ditanam ing…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Campuran potong - Starter - sphagnum lumut, perlite, vermiculite lan lemah pot

    Stekjesmix iki - Starter wis dicampur dening Stekjesbrief liwat pengalaman kita dhewe karo kapentingan customer. Gunakake premium campuran potong iki kanggo menehi potongan bayi wiwitan wutah sing apik. Kajaba iku, campuran kasebut cocog kanggo nyediakake potongan unrooted kanthi medium sing paling apik. Priksa manawa campuran kasebut tetep rada lembab (ora banget udan) supaya potongan sampeyan entuk perawatan sing optimal.

    Iki kok…

  • NawakakeBestsellers

    Cabang hiasan Mitsumata 10 pcs Sandy Beach 60 cm

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake nganggo cabang hiasan! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga cabang dekorasi Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • NawakakeBestsellers

    Pampas bunga kering Ocean Blue 75 cm x 10 pcs

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • NawakakeBestsellers

    Pampas kembang garing Black Beauty 75 cm x 10pcs

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • Soko wis entek!
    Nawakaketanduran gantung

    Tuku potongan Epipremnum Pinnatum Cebu Biru

    Epipremnum Pinnatum minangka tanduran unik. Godhong sing sempit lan elongated kanthi struktur sing apik. Becik kanggo alas kutha! Epipremnum pinnatum Biru Cebu iku ayu, arang banget epipremnum jenis. Menehi tanduran ing papan sing padhang nanging ora ana srengenge sing lengkap lan ngidini lemah dadi garing ing antarane mbanyoni. 

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku kembang garing Pampas Coklat 70 cm (10 pcs)

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Campuran potong - 3L 400 g - lumut sphagnum, perlite lan vermiculite

    Stekjesmix iki - Dasar wis dicampur dening Stekjesbrief adhedhasar pengalaman kita dhewe karo kapentingan pelanggan. Gunakake premium campuran potong iki kanggo menehi potongan bayi wiwitan wutah sing apik. Kajaba iku, campuran kasebut cocog kanggo nyediakake potongan unrooted kanthi medium sing paling apik. Priksa manawa campuran kasebut tetep rada lembab (ora banget udan) supaya potongan sampeyan entuk perawatan sing optimal.

    Iki kok…

  • NawakakeBestsellers

    Kirimi potongan lan tanduran kanthi kirim - kemasan A5

    Cuttings ngirim ora squashed ing kirim. Kemasan kothak surat kanthi tombol push kanggo paket tanduran 6-plug mbutuhake kekuwatan. A kothak letterbox duwe dhewe, nanging amplop A5 ora. Sampeyan uga bisa nyedhiyakake potongan lan tanduran kanthi tutup sing kuat nggunakake kemasan plastik A5. Dhuwur loteng maksimal 11cm. Bukaan kanggo batang ø1,7cm. Bahan plastik 100%…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Kothak potong kaget - tuku potongan bosok 5 pcs

    Apa sampeyan pacangan tanduran wiwitan utawa sampeyan pengin surprise pacangan tanduran anyar liyane karo kita Surprise nglereni kothak - bosok† Banjur kesepakatan paket Surprise iki digawe khusus kanggo sampeyan!

  • NawakakeBestsellers

    Tuku moisture meter indikator kelembapan moisture meter 2 pcs

    Indikator kelembapan Seramis 16 cm lan 26 cm ngelingake sampeyan nalika nyirami tanduran sampeyan. Cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Priksa manawa tanduran sampeyan butuh banyu kanthi ngganti warna saka biru dadi abang ing jendhela ing sisih ndhuwur meter. Meter kelembapan 16 cm indikator kelembapan uga kasedhiya kanthi dawa 26 cm. Uga kasedhiya karo…

  • Nawakaketanduran pager

    Tuku conifers campuran varieties saka pot 9 cm

    konifer minangka tanduran pager sing becik. Dheweke evergreen ing musim dingin, nawakake akeh privasi lan, dibandhingake karo liyane, tuwuh kanthi cepet. Ana macem-macem jinis konifer saben karo werna lan katon dhewe, supaya sampeyan mesthi bakal nemokake siji konifer sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Sing paling apik kanggo 'nyukur' konifer. A conifer ngirim pancen ora pruned bali menyang kayu lawas. Kanthi gerakan cukur…

  • Soko wis entek!
    Bestsellerskebon omah

    Tuku godhong kethek Monstera Adansonii 'Topeng Monyet'

    Monstera obliqua, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron', minangka tanduran khusus amarga godhong khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.