Hasil 1-40 saka asil 106 ditampilake

  • Soko wis entek!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Pokon Perlite 6 liter lemah pot nambah

    Pokon Perlite (bobot 600 gram / isi 6L) minangka watu vulkanik alami sing muncul ing suhu dhuwur ing produk pungkasan sing berkualitas tinggi iki. Komposisi udhara njamin kapasitas nyepeng banyu lan oksigen sing apik. Perlite bisa digunakake kanggo potting lemah airier lan entheng supaya oyod tuwuh luwih apik lan tanduran tuwuh luwih apik lan kembang luwih apik. †

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Hoya Kerrii Splash Heart Plant

    Kepiye carane bisa menehi tresnamu (Valentine) luwih apik tinimbang karo tanduran kanthi godhong sing bentuke ati?! Hoya Kerrii Splash minangka houseplant cilik sing kuwat banget sing dirasakake ing omah ing iyub-iyub. vAmarga bentuke sing apik, tanduran kasebut misuwur banget!

  • Kurban!
    BestsellersDeals Paskah lan Stunners

    Tuku Pokon Bio Indoor Plant Food 500 ml

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Campuran potong - Starter - sphagnum lumut, perlite, vermiculite lan lemah pot

    Stekjesmix iki - Starter wis dicampur dening Stekjesbrief liwat pengalaman kita dhewe karo kapentingan customer. Gunakake premium campuran potong iki kanggo menehi potongan bayi wiwitan wutah sing apik. Kajaba iku, campuran kasebut cocog kanggo nyediakake potongan unrooted kanthi medium sing paling apik. Priksa manawa campuran kasebut tetep rada lembab (ora banget udan) supaya potongan sampeyan entuk perawatan sing optimal.

    Iki kok…

  • NawakakeBestsellers

    Pampas bunga kering Ocean Blue 75 cm x 10 pcs

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • NawakakeBestsellers

    Pampas kembang garing Black Beauty 75 cm x 10pcs

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku kembang garing Pampas Coklat 70 cm (10 pcs)

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Campuran potong - 3L 400 g - lumut sphagnum, perlite lan vermiculite

    Stekjesmix iki - Dasar wis dicampur dening Stekjesbrief adhedhasar pengalaman kita dhewe karo kapentingan pelanggan. Gunakake premium campuran potong iki kanggo menehi potongan bayi wiwitan wutah sing apik. Kajaba iku, campuran kasebut cocog kanggo nyediakake potongan unrooted kanthi medium sing paling apik. Priksa manawa campuran kasebut tetep rada lembab (ora banget udan) supaya potongan sampeyan entuk perawatan sing optimal.

    Iki kok…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Kothak potong kaget - tuku potongan bosok 5 pcs

    Apa sampeyan pacangan tanduran wiwitan utawa sampeyan pengin surprise pacangan tanduran anyar liyane karo kita Surprise nglereni kothak - bosok† Banjur kesepakatan paket Surprise iki digawe khusus kanggo sampeyan!

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Philodendron Monstera variegata – tuku wetstick unrooted

    De Monstera Variegata temtu minangka tanduran sing paling populer ing taun 2019. Amarga popularitase, para petani meh ora bisa nuruti panjaluk kasebut. Godhong Monstera sing apik banget ora mung hiasan, nanging uga minangka tanduran pembersih udara. Ing China, Monstera nglambangake umur dawa. Tanduran iki cukup gampang kanggo ngrawat lan bisa ditanam ing…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Pampas kembang garing Natural 75 cm 10 pcs

    Tren saiki! Nggawe prabédan ing ruang tamu lan padhangake karo kembang garing Pampas! Solusi sing cocog kanggo saben interior, amarga kembang garing lan cabang hiasan Mitsumata kasedhiya ing macem-macem dawa lan warna!

  • Kurban!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Pokon Vermiculite 6 liter lemah pot nambah

    Pokon Vermiculite minangka watu alami sing muncul ing suhu dhuwur ing produk pungkasan sing berkualitas tinggi iki. Pangolahan kasebut ngasilake materi sing entheng banget ing endi wiji tuwuh kanthi apik lan banyu lan nutrisi disangga. Nalika sampeyan nyebar ing vermiculite, sampeyan njamin wiji bakal diwiwiti kanthi apik. Pokon Vermiculite cocok banget minangka seedbed kanggo njero…

  • Kurban!
    BestsellersDeals Paskah lan Stunners

    Pokon Bio Plant Cure Fungus-sensitive PlantsSpray 750ml

    Apa sampeyan pengin ngurus tanduran lan nyegah jamur? Pokon Bio Cure kanggo Tanduran sing sensitif Jamur minangka biostimulan kanggo nambah resistensi. Ekstrak herbal ing obat tanduran iki ndhukung kapasitas regeneratif alami, duwe efek ngrawat, nutrisi lan nguatake tanduran. Iki ngidini tanduran bisa luwih mbela diri saka pengaruh njaba, kalebu jamur godhong. Pokon Bio Cure kanggo Tanduran Sensitif Jamur 750ml…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku cuttings campuran Starter – sphagnum lumut, perlite, vermiculite 150 g

    Stekjesmix iki - Starter wis dicampur dening Stekjesbrief liwat pengalaman kita dhewe karo kapentingan customer. Gunakake premium campuran potong iki kanggo menehi potongan bayi wiwitan wutah sing apik. Kajaba iku, campuran kasebut cocog kanggo nyediakake potongan unrooted kanthi medium sing paling apik. Priksa manawa campuran kasebut tetep rada lembab (ora banget udan) supaya potongan sampeyan entuk perawatan sing optimal.

    Iki kok…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Sphagnum lumut (A2) kanggo terrariums reptil lan amfibi

    Sphagnum lumut (spagnum) lumut kualitas A2 substrate ing ngarepe anggrek, nglereni, potongan, tetanduran enom, amfibi, reptil en terrarium. Kasedhiya 150g - 7.5L | 250g – 12.5L | 500g – 25L | 1kg – 50L | 2kg – 100L | 5 kg – 250…

  • Soko wis entek!
    Nawakakekebon omah

    Tuku lan ngrawat potongan Calathea Orbifolia

    Calathea orbifolia minangka tanduran kanthi julukan sing luar biasa: 'Tuwuhan Urip'. Jeneng julukan kasebut sepisan maneh nggawe jelas kepiye sejatine Calathea. Tanduran godhong-godhongan hiasan iki, sing asale saka alas ing Brazil, duwe irama awan lan wengi dhewe. Godhong ditutup nalika jumlah cahya suda. Penutupan kelopak uga bisa dirungokake, fenomena kasebut bisa ...

  • Soko wis entek!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Monstera Deliciosa - tanduran bolongan - tanduran keju swiss - tuku

    Tanduran Lubang (Monstera) iku tanduran saka kulawarga arum lan asalé saka Amérika Tengah lan Kidul. Iki minangka creeper tropis sing bisa menek dhuwur banget.
    Yen kembang lan mbentuk woh ing alam, butuh setaun sadurunge woh mateng. Ing taun iku wohe isih beracun.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Philodendron Monstera Deliciosa - Tanduran bolongan - tuku potongan

    Tanduran Lubang (Monstera) iku tanduran saka kulawarga arum lan asalé saka Amérika Tengah lan Kidul. Iki minangka creeper tropis sing bisa menek dhuwur banget.
    Yen kembang lan mbentuk woh ing alam, butuh setaun sadurunge woh mateng. Ing taun iku wohe isih beracun.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku lan ngrawat Hoya Kerrii Heart Plant Variegata

    Kepiye carane bisa menehi tresnamu (Valentine) luwih apik tinimbang karo tanduran kanthi godhong sing bentuke ati?! Hoya Kerrii minangka houseplant cilik sing kuwat banget sing ngrasa ing omah ing iyub-iyub. VAmarga bentuke sing apik, tanduran kasebut misuwur banget!

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku lan ngrawat tanduran Hoya Kerrii Heart

    Kepiye carane bisa menehi tresnamu (Valentine) luwih apik tinimbang karo tanduran kanthi godhong sing bentuke ati?! Hoya Kerrii minangka houseplant cilik sing kuwat banget sing ngrasa ing omah ing iyub-iyub. VAmarga bentuke sing apik, tanduran kasebut misuwur banget!

  • Kurban!
    BestsellersTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku Bio Leaf Insects 12x Kapsul Pest Control Products

    Apa sampeyan keganggu dening serangga godhong ing tanduran sampeyan? Kapsul Serangga Daun Bio Pokon minangka biostimulan kanggo nambah resistensi. Ora yakin serangga apa sing ngganggu tanduran sampeyan? karo Pangenalan Masalah Pokon ngenali pageblug lan golek solusi sing cocog!

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku 10 x Pokon houseplants cones nutrisi

    Apa sampeyan ora pengin nglampahi wektu akeh kanggo nyusoni tanduran njero ruangan? Banjur Pokon Houseplants Nutrient Cones tenan soko kanggo sampeyan. Kerucut panganan 'pinter' iki mboko sithik ngeculake panganan, miturut pengaruh suhu lan jumlah kelembapan. Kanthi cara iki, tanduran entuk nutrisi sing dibutuhake ing wektu sing tepat. Gumantung saka ukuran pot (ndeleng…

  • Kurban!
    Transaksi Jumuah Ireng 2023Deals Paskah lan Stunners

    Tuku Panganan Tanduran njero ruangan Pokon - 500 ml

    Tanduran njero ruangan sampeyan bakal tuwuh lan mekar kanthi apik nalika sampeyan mangan karo Pokon Houseplants Nutrition. Panganan iki ngemot unsur nutrisi sing penting lan campuran unsur trace sing sugih sing njaga tanduran njero ruangan sing ayu lan sehat.

    Kajaba iku, tanduran sampeyan bakal kuwat lan sehat amarga ekstrak humus ekstra lan biostimulant sayuran 100%. Iki ngidini tanduran sampeyan nyerep nutrisi sing luwih apik. Magnesium (MgO) lan Besi (Fe)…

  • Soko wis entek!
    NawakakeTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku lan ngurus Aglaonema Green Pink Dot

    Aglaonema asale saka wilayah tropis ing Indonesia lan sekitare. Spesies Aglaonema kalebu kulawarga Araceae, utawa arum. Ora ana macem-macem spesies Aglaonema, udakara 55 sing mung sawetara sing dikenal minangka tanduran njero ruangan. Tanduran iki duwe godhong unik kanthi pola sing apik. Tandha belang utawa titik asring katon ing godhong. Paling Aglaonema…

  • NawakakeBestsellers

    Tuku lan ngrawat potongan Scindapsus Pictus

    Godhong gedhe sing bentuke ati duwe pola lan warna sing apik, sing misahake awake dhewe saka tanduran terrarium sing paling akeh lan mula menehi kontras warna sing apik. Pictus minangka salah sawijining spesies Philodendron sing paling populer. Motif godhong mottled ndadekake iku khusus lan utamané gampang kanggo njaga.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku lan ngurus Aglaonema Hybrid Pink

    Aglaonema asale saka wilayah tropis ing Indonesia lan sekitare. Spesies Aglaonema kalebu kulawarga Araceae, utawa arum. Ora ana macem-macem spesies Aglaonema, udakara 55 sing mung sawetara sing dikenal minangka tanduran njero ruangan. Tanduran iki duwe godhong unik kanthi pola sing apik. Tandha belang utawa titik asring katon ing godhong. Paling Aglaonema…

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea minangka tanduran kanthi julukan sing luar biasa: 'Tuwuhan Urip'. Jeneng julukan kasebut sepisan maneh nerangake manawa Calathea pancen istimewa. Tanduran godhong-godhongan hiasan iki, sing asale saka alas-alas Brasil, duwe irama awan lan wengi dhewe. Godhong ditutup nalika jumlah cahya suda. Tutupe godhong uga bisa dirungokake, fenomena kasebut bisa dadi…

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Tuku Calathea Roseopicta Rosy Crimson mini

    Calathea minangka tanduran kanthi julukan sing luar biasa: 'Tuwuhan Urip'. Jeneng julukan kasebut sepisan maneh nerangake manawa Calathea pancen istimewa. Tanduran godhong-godhongan hiasan iki, sing asale saka alas-alas Brasil, duwe irama awan lan wengi dhewe. Godhong ditutup nalika jumlah cahya suda. Tutupe godhong uga bisa dirungokake, fenomena kasebut bisa dadi…

  • Soko wis entek!
    Transaksi Jumuah Ireng 2023kebon omah

    Tuku Calathea Makoyana (Tanduran Merak).

    Calathea minangka tanduran kanthi julukan sing luar biasa: 'Tuwuhan Urip'. Jeneng julukan kasebut sepisan maneh nerangake manawa Calathea pancen istimewa. Tanduran godhong-godhongan hiasan iki, sing asale saka alas-alas Brasil, duwe irama awan lan wengi dhewe. Godhong ditutup nalika jumlah cahya suda. Tutupe godhong uga bisa dirungokake, fenomena kasebut bisa dadi…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku lan ngrawat Syngonium Green Splash cuttings

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Syngonium seneng nyemprotake ing musim panas!
    • ...

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Scindapsus Jade Satin Variegata

    Scindapsus Jade Satin Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik kanthi godhong ijo sing ditandhani bintik putih. Tanduran iki sampurna kanggo nambah sentuhan kaendahan alam ing interior apa wae. Kajaba iku, Scindapsus Jade Satin Variegata gampang diurus lan bisa uga ana ing iyub-iyub lan cahya. Kanggo njaga kesehatan Scindapsus Jade Satin Variegata…

  • Kurban!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Scindapsus Treubii Moonlight Variegata

    Scindapsus Treubii Moonlight Variegata minangka tanduran sing apik lan langka kanthi godhong ijo sing ditandhani kanthi garis putih lan bintik-bintik. Tanduran iki minangka tambahan sing sampurna kanggo interior apa wae lan nambah sentuhan kaendahan alam ing papan apa wae. Supaya Scindapsus Treubii Moonlight Variegata tetep sehat, sampeyan kudu nyelehake ing papan sing padhang lan ora langsung…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Bintang Biru - Phlebodium Polypodium (pakis)

    Asplenium nidus utawa Pakis Sarang Burung yaiku pakis kanthi godhong-godhongan ijo apel sing elegan. Godhongé gedhe, kanthi pinggir wavy lan asring dawane ora ngluwihi 50cm lan ambane 10-20cm. Padha ijo apel padhang karo midrib ireng. Asplenium bisa teka ing endi wae ing omah lan nduweni sifat pembersih udara. Nephrolepis utawa pakis, kaya ing endi wae ...

  • Soko wis entek!
    NawakakeTransaksi Jumuah Ireng 2023

    Tuku lan ngrawat potongan Caladium Bicolor Kelly

    Caladium minangka jeneng botani saka genus tetanduran tropis saka Amerika Tengah lan Kidul, utamane saka Brasil lan wilayah Amazon, ing ngendi tuwuh ing alas. Jeneng kasebut asale saka basa Melayu keladi, sing tegese tanduran kanthi oyod sing bisa dipangan.

    Caladium bicolor, Vent. (loro-nada) Herbaceous, tanduran hias tropis thukul ing griya ijo kanggo budaya kamar amarga…

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku Philodendron scandens cuttings

    Godhong gedhe sing bentuke ati duwe pola lan warna sing apik, sing misahake awake dhewe saka tanduran terrarium sing paling akeh lan mula menehi kontras warna sing apik. Philodendron scandens micans minangka tanduran njero ruangan ijo saka alas udan ing Amérika Kidul. Permata sing ora bakal ilang ing alas kutha sampeyan.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tradescantia Purple Joy

    Tradescantia uga disebut Tanduran Rama lan asli saka wilayah tropis ing Amérika Lor lan Kidul. Tanduran iki tuwuh kanthi cepet ing wilayah kasebut lan mula asring digunakake minangka tutup lemah. Ing Walanda, tanduran iki tuwuh apik ing ruang tamu ing papan sing akeh sinar srengenge ora langsung.

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Tuku lan ngurus Syngonium Green Splash

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Syngonium seneng nyemprotake ing musim panas!
    • ...

  • Soko wis entek!
    Transaksi Jumuah Ireng 2023kebon omah

    Tuku lan ngrawat Calathea Freddie

    Calathea minangka tanduran kanthi julukan sing luar biasa: 'Tuwuhan Urip'. Jeneng julukan kasebut sepisan maneh nerangake manawa Calathea pancen istimewa. Tanduran godhong-godhongan hiasan iki, sing asale saka alas-alas Brasil, duwe irama awan lan wengi dhewe. Godhong ditutup nalika jumlah cahya suda. Tutupe godhong uga bisa dirungokake, fenomena kasebut bisa dadi…

  • Soko wis entek!
    kebon omahtetanduran cilik

    Didymochlaena truncatula pakis

    Fern populer iki becik kanggo omah. Didymochlaena truncatula bisa nggawa sawetara urip menyang pojok peteng kamar kanthi godhong sing bentuke. Tanduran iki tuwuh kanthi alami ing meh kabeh wilayah tropis ing donya. Didymochlaena truncatula mirip banget karo rambut Venus, paku liya sing kondhang. Pucuk enom duwe warna coklat sing apik banget ...

  • Soko wis entek!
    NawakakeBestsellers

    Kothak nglereni kaget - tuku potongan sing ora diowahi 4 pcs

    Apa sampeyan pacangan tanduran wiwitan utawa sampeyan pengin surprise pacangan tanduran anyar liyane karo kita Surprise cutting box unrooted† Banjur kesepakatan paket Surprise iki digawe khusus kanggo sampeyan!