Hasil 1-40 saka asil 262 ditampilake

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Monstera Thai Rasi lintang bosok Tuku cuttings

    Rasi lintang Monstera Thai, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan', minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong-godhongan khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Asli, Rasi lintang Monstera Thai tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

    Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan sepisan seminggu nambah sawetara ...

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Monstera Thai Rasi lintang pot 11 cm

    Rasi lintang Monstera Thai, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan', minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong-godhongan khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Asli, Rasi lintang Monstera Thai tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

    Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan sepisan seminggu nambah sawetara ...

  • Kurban!
    kebon omah , tetanduran cilik

    Tuku Calathea White Fusion bosok cuttings

    Calathea White Fusion rooted cutting minangka houseplant sing apik kanthi godhong ijo, putih lan jambon lan pola sing apik banget. Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin.

  • Kurban!
    Bestsellers , tetanduran gedhe

    Tuku Philodendron Pink Putri

    Philodendron Pink Princess minangka salah sawijining tanduran sing paling digoleki saiki. Kanthi godhong variegated warna jambon, batang abang jero lan wangun godhong gedhe, tanduran langka iki pancen kudu diduweni. Amarga Philodendron Pink Princess angel tuwuh, kasedhiyan tansah winates banget.

    Kaya tanduran macem-macem liyane,…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Monstera adansonii variegata - tuku potongan sing ora digodhog

    Monstera adansonii variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka lan khusus amarga godhong khusus sing duwe bolongan. Tanduran iki uga duwe julukan. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

    Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Transaksi Jumuah Ireng 2023

    Monstera obliqua adansonii variegata - nglereni sirah sing ora ana akar

    Monstera obliqua variegata, uga dikenal minangka 'tanduran bolongan' utawa 'topeng monyet philodendron' variegata, minangka tanduran sing langka banget lan khusus amarga godhong khusus kanthi bolongan. Iki uga menehi julukan kanggo tanduran iki. Originally Monstera obliqua tuwuh ing alas tropis ing Amérika Kidul lan Tengah.

    Selehake tanduran ing papan sing anget lan entheng lan…

  • Kurban!
    kebon omah , tetanduran cilik

    Tuku Alocasia Curly Bambino (tumbuhan balung) kuping gajah

    Alocasia seneng banyu lan seneng ing papan sing padhang. Nanging, aja diselehake ing srengenge langsung lan aja nganti werni oyod garing. Apa ana tetesan banyu ing pucuk godhong? Banjur sampeyan menehi banyu akeh banget. Godhongé tuwuh tumuju marang cahya lan luwih becik diuripake sok-sok. Nalika…

  • Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Yucatan Putri nglereni bosok

    Gampang ditebak carane tanduran iki kanthi godhong ijo sing gedhe entuk jenenge. Wangun godhonge kaya sinar nglangi. Sinar nglangi, nanging sampeyan uga bisa ndeleng endhas gajah ing njero, kanthi kuping lan buntut godhong minangka batang. Alocasia uga diarani Telinga Gajah, ...

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku tanduran mini Alocasia Black Velvet

    Gampang ditebak carane tanduran iki kanthi godhong ijo sing gedhe entuk jenenge. Wangun godhonge kaya sinar nglangi. Sinar nglangi, nanging sampeyan uga bisa ndeleng endhas gajah ing njero, kanthi kuping lan buntut godhong minangka batang. Alocasia uga diarani Telinga Gajah, ...

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Silver Dragon

    Gampang ditebak carane tanduran iki kanthi godhong ijo sing gedhe entuk jenenge. Wangun godhonge kaya sinar nglangi. Sinar nglangi, nanging sampeyan uga bisa ndeleng endhas gajah ing njero, kanthi kuping lan buntut godhong minangka batang. Alocasia uga diarani Telinga Gajah, ...

  • kebon omah , tetanduran cilik

    Tuku Peperomia Caperata Mendoza

    Peperomia ora bisa diterangake kanthi cara siji. Ana kira-kira 500 spesies kanthi macem-macem wangun godhong lan meh kabeh warna pelangi. Dadi, sampeyan bisa duwe loro Peperomia sing ora padha karo siji liyane. Nanging, dheweke minangka tanduran sing gampang banget sing paling diabaikan, nanging kanthi katresnan mesthi. siji…

  • Soko wis entek!
    kebon omah , tetanduran cilik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea minangka tanduran kanthi julukan sing luar biasa: 'Tuwuhan Urip'. Jeneng julukan kasebut sepisan maneh nerangake manawa Calathea pancen istimewa. Tanduran godhong-godhongan hiasan iki, sing asale saka alas-alas Brasil, duwe irama awan lan wengi dhewe. Godhong ditutup nalika jumlah cahya suda. Tutupe godhong uga bisa dirungokake, fenomena kasebut bisa dadi…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku lan ngrawat Philodendron Birkin variegata

    Philodendron Birkin pancen khusus! Iki minangka wajib kanggo penyayang tanduran sejati. Tanduran iki misuwur amarga godhong nggilap berbentuk ati ijo peteng sing wiwit ijo lan mboko sithik ganti dadi godhong kanthi garis putih krim. Luwih akeh cahya sing ditampa tanduran, luwih kontras warna. Iki minangka tanduran sing kompak lan tuwuh alon-alon. Kaya umume liyane…

  • Soko wis entek!
    kebon omah , tetanduran cilik

    Tuku Calathea Roseopicta Rosy Crimson mini

    Calathea minangka tanduran kanthi julukan sing luar biasa: 'Tuwuhan Urip'. Jeneng julukan kasebut sepisan maneh nerangake manawa Calathea pancen istimewa. Tanduran godhong-godhongan hiasan iki, sing asale saka alas-alas Brasil, duwe irama awan lan wengi dhewe. Godhong ditutup nalika jumlah cahya suda. Tutupe godhong uga bisa dirungokake, fenomena kasebut bisa dadi…

  • Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron scandens 'Brasil' pot tanduran mini 6 cm

    Philodendron scandens minangka houseplant tropis ijo lan kuning saka Amerika Tengah lan Antillen. Godhong gedhe sing bentuke ati duwe pola lan warna sing apik, sing misahake akeh banget saka tanduran terarium lan mulane nggawe kontras warna sing apik. Permata sing ora bakal ilang ing alas kutha sampeyan.

  • Kurban!
    Bestsellers , kebon omah

    Tuku Syngonium Mottled Variegata

    • Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Yen tanduran kasebut peteng banget, godhong bakal dadi luwih ijo.
    • Tansah lemah rada lembab; aja nganti lemah garing. Iku luwih apik kanggo mbanyoni jumlah cilik kanthi reguler tinimbang akeh sekaligus. Godhong kuning tegese kakehan banyu sing diwenehake.
    • Syngonium seneng nyemprotake ing musim panas!
    • ...

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Goeldii Mint Variegata

    Philodendron Goeldii Mint Variegata minangka tanduran omah langka kanthi godhong ijo sing gedhe kanthi aksen putih lan warna ijo mint sing mencolok. Tanduran kasebut nambah sentuhan kesegaran lan eksotisme ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Menehi tanduran…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Williamsii Variegata

    Philodendron Williamsii Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong kuning ijo kanthi aksen putih. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Ilsemanii Variegata

    Philodendron Ilsemanii Variegata minangka tanduran omah sing langka kanthi godhong gedhe, ijo kanthi aksen putih lan pola sing apik banget. Tanduran kasebut nambah sentuhan keanggunan lan eksotisme ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Mayoi Variegata

    Philodendron Mayoi Variegata minangka tanduran omah langka kanthi godhong gedhe, ijo kanthi aksen putih lan pola sing apik banget. Tanduran kasebut nambah sentuhan keanggunan lan eksotisme ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Birkin Aurea Variegata

    Philodendron Birkin Aurea Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo gedhe kanthi aksen warna krim. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Pigeon Blood Philodendron Black Majesty Variegata

    Pigeon Blood Philodendron Black Majesty Variegata minangka tanduran omah langka kanthi godhong gedhe lan peteng kanthi aksen putih lan werna abang sing nyoto. Tanduran nambah sentuhan keanggunan lan warna ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Menehi…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Red Anderson Variegata

    Philodendron Red Anderson Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo gedhe kanthi aksen abang. Tanduran kasebut duwe pola sing nggumunake lan nambah sentuhan warna ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Florida Beauty Variegata

    Philodendron Florida Beauty Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo sing gedhe kanthi aksen putih. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Green Princess Variegata

    Philodendron Green Princess Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo gedhe kanthi aksen putih. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Green Congo Variegata

    Philodendron Green Congo Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo gedhe kanthi aksen putih. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Tangani tanduran lan…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Philodendron Sunlight Variegata

    Philodendron Sunlight Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong ijo gedhe kanthi aksen kuning-putih. Tanduran kasebut nduweni pola sing nggumunake lan nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan. Menehi tanduran saben-saben ...

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Siberian Tiger Variegata

    Alocasia Sibirian Tiger Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik kanthi godhong ijo kanthi aksen putih lan perak. Tanduran kasebut duwe pola sing nggumunake kaya cetakan macan lan nambah sentuhan alam liar ing ruangan apa wae.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin saben…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Black Velvet Albo Tricolor Variegata

    Alocasia Black Velvet Albo Tricolor Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik kanthi godhong beludru, peteng kanthi aksen putih lan jambon. Tanduran iki nambah sentuhan keanggunan ing ruangan apa wae lan cocog kanggo para penyayang tanduran sing ora biasa lan apik gayane.
    Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin ...

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Amazonica Splash Variegata

    Nyedhiyakake sentuhan eksotis ing omah kanthi Alocasia Amazonica Splash Variegata. Tanduran iki nduweni godhong ijo sing apik banget kanthi aksen putih. Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora kena sinar srengenge langsung lan banyu kanthi rutin.

  • Kurban!
    kebon omah , Tanduran pembersih udara

    Tuku Alocasia Bambino Pink Variegata

    Alocasia Bambino Pink Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik, jambon lan ijo sing cocog kanggo para penyayang tanduran sing trendi lan unik. Tanduran kasebut tuwuh kanthi kompak lan gampang diurus. Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging aja nganti sinar srengenge langsung. Tansah lemah rada lembab lan semprotan godhong kanthi rutin kanggo nambah kelembapan.

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Amazonica Polly Aurea Variegata

    Alocasia Amazonica Polly Aurea Variegata minangka tanduran langka lan ayu kanthi godhong gedhe, ijo kanthi garis putih. Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Tansah lemah lembab, nanging aja nganti overwatering.

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Azlanii Variegata

    Alocasia Azlanii Variegata minangka tanduran langka lan ayu kanthi godhong gedhe, ijo kanthi garis putih. Selehake tanduran ing papan sing padhang, nanging ora ing sinar srengenge langsung. Tansah lemah lembab, nanging aja nganti overwatering.

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Pink Dragon Albo / Mint Variegata

    Alocasia Pink Dragon Albo/Mint Variegata minangka kultivar populer saka Alocasia, sawijining genus tetanduran tropis sing dikenal kanthi godhong gedhe lan nyolok. Kultivar tartamtu iki disenengi banget amarga pola varietas sing unik lan warna sing apik.
    Priksa manawa Alocasia Pink Dragon Albo / Mint Variegata ana ing lingkungan sing anget lan lembab. Selehake tanduran ing papan sing…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Regal Shield Variegata

    Alocasia Regal Shield Variegata, uga dikenal minangka Alocasia variegated utawa Alocasia 'Regal Shields', minangka kultivar unik saka genus Alocasia. Tanduran iki nduweni godhong gedhe sing apik banget kanthi pola variegasi sing apik saka macem-macem warna ijo, putih lan kadhangkala uga jambon. Tambahan apik kanggo koleksi tanduran apa wae.
    Selehake Alocasia Regal Shield Variegata ing papan sing padhang kanthi sinar srengenge ora langsung. Prihatin…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Bisma Platinum Variegata

    Alocasia Bisma Platinum Variegata minangka spesies tanduran sing langka lan populer kanthi godhong variegasi sing apik banget. Tanduran tropis iki nduweni godhong gedhe sing bentuke ati sing wernane ijo, perak lan putih, kanthi urat sing menonjol. Ukuran kompak saka tanduran iki cocog kanggo tuwuh ing jero ruangan ing pot. Selehake tanduran ing papan sing padhang, aja nganti sinar srengenge langsung, lan siram kanthi rutin tanpa…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Sulawesi Jacklyn Variegata

    Alocasia Sulawesi Jacklyn Variegata minangka tanduran tropis sing misuwur kanthi godhong sing unik lan mencolok. Godhong nampilake pola variegasi sing nggumunake, kanthi warna ijo, putih, lan kadhangkala ana warna jambon utawa ungu. Tanduran iki bisa nambah sentuhan keanggunan lan semangat ing ruangan ruangan apa wae.

    Tip perawatan: Kanggo mesthekake yen Alocasia Sulawesi Jacklyn Variegata sampeyan berkembang,…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Watsoniana Variegata

    Alocasia Watsoniana Variegata, uga dikenal kanthi jeneng Alocasia Variegated utawa Telinga Gajah, minangka tanduran sing digoleki kanthi godhong gedhe sing bentuke ati kanthi variegasi sing nyenengake. Tanduran tropis iki mbutuhake cahya ora langsung sing padhang, suhu sing anget, kelembapan sing dhuwur lan mbanyoni biasa. Yen perlu, repot tanduran ing musim semi lan mbusak godhong sing rusak. Nglindhungi saka hama kayata mites laba-laba lan aphids.

    • Cahya: bening…
  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Sinuata Variegata

    Alocasia Sinuata Variegata minangka tanduran njero ruangan sing apik banget kanthi godhong belang ijo lan krim. Tanduran iki kalebu kulawarga Alocasia lan dikenal kanthi nilai hiasan lan penampilan sing eksotis. Godhonge bentuke panah kanthi pinggir wavy, sing menehi efek playful. Alocasia Sinuata Variegata bisa tuwuh dadi tetuwuhan ukuran sedheng lan bisa dadi penangkap mata nyata ing…

  • Kurban!
    Nawakake , Bestsellers

    Tuku Alocasia Serendipity Variegata

    Alocasia Serendipity Variegata minangka tanduran sing apik banget kanthi godhong bintik-bintik. Perlu cahya sing padhang, ora langsung lan banyu biasa. Nyedhiyakake lingkungan sing anget lan lembab. Ati-ati: beracun kanggo pets. Tambahan sing apik kanggo koleksi tanduran njero ruangan!